Om

Brf Gryningen i Falkenberg

Om Brf Gryningen

 

Bostadsrättsföreningen Gryningen i Falkenberg startades 2010 och består av 18 radhus/bostadsrätter byggda 2010-2011. Lägenheterna är från start väldigt ljusa med vita väggar och öppen planlösning på bottenvåningen. Vattenburen golvvärme i bottenvåningen, radiatorer på övervåning förutom i badrummet som har golvvärme.

 

Det är fri parkering i området, dock är platserna inte platsbestämda än så länge. Till bostadsrätten hör ett förråd som är ca 7 kvm stort och på baksidan finns det en träaltan, balkong samt även en liten yta som man kan nyttja.Vid parkeringen finns ett gemensamt soprum, cykelförråd och teknikrum.

 

Fiberoptik finns indraget. TV, ca 24 kanaler, Bredband och Telefoni genom Telia ingår i månadsavgiften. Dock tillkommer samtalskostnad för telefonin.

 

 

 

Styrelsen

 

Styrelsen i Brf Gryningen består av 5 medlemmar, ordförande, kassör, sekreterare samt 2 styrelseledamöter. Styrelsen håller i regelbundna möten och diskuterar diverse saker som rör bostadsrättsföreningen. Två gånger per år bjuder föreningen in till en fixar-/städdag på området och en gång per år hålls ett års årsmöte.

Copyright © Brf Gryningen i Falkenberg